Jack van den Berg aan de slag bij Smitshoek

11

Het bestuur van de voetbalvereniging Smitshoek heeft vanavond bekendgemaakt dat Jack van den Berg technisch coördinator van de jeugd wordt. Een verrassende stap van de Barendrechtse oefenmeester die tot voor kort een succesvol hoofdtrainer was bij BVV Barendrecht. Daar was hij bezig aan zijn tweede periode, maar die liep anders dan de eerste. Toen was Jack van den Berg negen jaar actief op sportpark De Bongerd en sleepte hij een groot aantal prijzen binnen. Na tussentijds ingestapt te zijn in december 2018 na het ontslag van Albert van der Dussen degradeerde Van den Berg met Barendrecht uit de Tweede Divisie. Na een matige start vond hij dit seizoen weer de weg omhoog en leek Barendrecht in de derde divisie op weg naar een goede klassering, maar de coronacrisis stond nieuw succes in de weg. Voor de winterstop had het bestuur van Barendrecht echter al besloten om deze zomer na anderhalf jaar te stoppen met de ‘succestrainer’.

Van den Berg blijft op zondag hoofdtrainer van hoofdklasser IFC en zal dit combineren met de functie van technisch coördinator bij Smitshoek. Het idee hiervoor kwam van bestuurslid en sponsor Michel de Kok. ”Naast het opleiden van spelers vinden we het eveneens belangrijk dat met name de jeugdtrainers binnen onze vereniging een coach hebben waardoor zij zich ook verder kunnen ontwikkelen. Jack heeft als hoofdtrainer van o.a. Zwart Wit’28, ASWH, Katwijk en BVV Barendrecht, maar ook bij de jeugd van de stichting Feyenoord, een ruime ervaring opgedaan. Hij kan terug kijken op een zeer succesvolle trainersloopbaan”, aldus het bestuur van Smitshoek, dat trots is op de komst van Jack van den Berg.

Het ontwikkelen en coördineren van alle voetbaltechnische activiteiten vanaf de jeugd 13-1 t/m het 2e seniorenelftal zit in het takenpakket van Jack van den Berg.

11 Comments
 1. Patrick Kok zegt

  Succes Jack!

 2. Frans Schouten zegt

  Succes !!!

 3. Ed van der Mooren zegt

  Succes Jack.

 4. Michel Devilee zegt

  Gerard jouw Jack?

 5. Sander Jansen zegt

  Succes Jack !

 6. Jan de Reus zegt

  Succes Jack

 7. Jan Bosscha zegt

  ?. Nou als TC langs de lijn misschien en dan vooral in de kantine.

 8. Arjen de Vries zegt

  Succes Jack

 9. Opa Hans Visser zegt

  Succes jack

 10. Rene Ebbers zegt

  Ja had ik al gelezen

 11. Rene Ebbers zegt

  Hij moet er van leven Joris

Laat een antwoord achter