Grote renovatie Nieuwerkerk-complex: ‘Zes kunstgrasvelden’

2

Nieuwerkerk zal komend seizoen nog meer mogelijkheden op het complex krijgen. De grootste vereniging uit de regio groeit al jaren uit haar jasje en zal komend seizoen liefst zes kunstgrasvelden op haar complex terugvinden.

Op de website van Nieuwerkerk stelt voorzitter Hans Jeroense: “Zes kunstgrasvelden met licht geven ongekende mogelijkheden. We zijn enorm blij dat we zo goed gesteund worden door de gemeente, de samenwerking is echt enorm goed. De gemeente heeft zoveel te onderhouden en te vernieuwen, we zijn erg blij dat ze het belang van onze club voor de gemeente zien.”

2 Comments
  1. Gartney Monsanto zegt

    Daan Markus ,Tim van der Heiden ,Arthur Meijer ,Dominic Zitter,Niels Kuiper ,Darcey Van Wijk Yves Labordus ,Esmee de Groot !!!

  2. Guy Duijm zegt

    Groot Nissewaard, vb aan nemen

Laat een antwoord achter