GHVV’13 met veel versterking naar nieuw complex

0

GHVV’13 zal komend seizoen, op een fonkelnieuw complex, negen spelers kunnen begroeten. GHVV’13 staat komend seizoen onder leiding van Rob Vuik. Vuik komt over van competitiegenoot OVV.

Frenk van Gelderen (Hellevoetsluis), Andy Kruik (Hellevoetsluis), Diego Staas (Botlek), Zakaria Cheick (Botlek), Marciano Berkhout (BVCB), Brendon Jansen (Prinsenland), Ferry van der Spuij (Zwartewaal), Jonathan Fransisca (Prinsenland) en Danny van der Spuij (Zwartewaal) maken komend seizoen de overstap naar GHVV’13. Ruben Speelpenning (Zuidland) en Jelle van der Graaf (stopt) zullen geen deel meer uitmaken van de selectie.

GHVV’13

  • Komen: Frenk van Gelderen (Hellevoetsluis), Andy Kruik (Hellevoetsluis), Diego Staas (Botlek), Zakaria Cheick (Botlek), Marciano Berkhout (BVCB), Brendon Jansen (Prinsenland), Ferry van der Spuij (Zwartewaal), Jonathan Fransisca (Prinsenland), Danny van der Spuij (Zwartewaal).
  • Gaan: Ruben Speelpenning (Zuidland), Jelle van der Graaf (stopt).

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter