Feyenoord strikt Gündüz, Lont en Jansen

2

Feyenoord heeft een eenjarige overeenkomst gesloten met talenten Ömer Gündüz, Keyennu Lont en Thijs Jansen. Het drietal tekende vandaag op Varkenoord een contract tot medio 2021.

Middenvelder Gündüz, aanvaller Lont en keeper Jansen gaan vanaf juli onderdeel uitmaken van de selectie van Feyenoord Onder 21. Onder leiding van trainer Rini Coolen moeten ze ervoor zorgen dat Feyenoord in die nieuwe competitie gelijk bovenin meedoet. De ambitie van de Rotterdammers is immers om zo snel mogelijk promotie af te dwingen richting de Keuken Kampioen Divisie.

Volgens Stanley Brard, hoofd jeugdopleiding van Feyenoord Academy, is het drietal een goede versterking voor de selectie van Feyenoord Onder 21. ‘Voor deze jongens is het een prachtige kans. Ze moeten vanaf deze zomer zoveel mogelijk meters en minuten proberen te maken en op die manier bijdragen aan de successen die we met Onder 21 ambiëren. Aan hen de opdracht om die kans met beide handen te grijpen.’

2 Comments
  1. Ron Schippers zegt

    Echt alleen geld voor een nieuwe blokkendoos.

  2. Eric Blaauw zegt

    Zo hee als zuid nu geen kampioen wordt breekt mijn klomp

Laat een antwoord achter