Feyenoord Soccer Camps zomervakantie gaan door!

0

We mogen weer voetballen! En dat betekent dat de Feyenoord Soccer Camps in de zomervakantie door kunnen gaan. Train in de zomer als een Feyenoord-speler op jouw favoriete locatie.

Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.

Voorzorgsmaatregelen

Gezien de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus neemt Feyenoord Soccer Schools maatregelen om de voetbalkampen op een verantwoorde en veilige manier plaats te laten vinden. Hieronder enkele maatregelen die genomen worden:

  • Ouders zijn niet welkom op de sportaccommodaties, enkel de deelnemende kinderen
  • Kinderen geven geen handen of high fives aan de trainers
  • Er wordt geluncht door middel van lunchpakketjes
  • Er wordt geen gebruik van kleedkamers gemaakt

Bij eventuele verandering van de voorschriften van het kabinet, zal Feyenoord Soccer Schools haar beleid hierop aanpassen. Klik hier voor een compleet en up-to-date overzicht met alle voorzorgsmaatregelen die Feyenoord Soccer Schools neemt.

Trainen als een Feyenoord-speler

De Feyenoord-trainers hebben voor jou een trainingsprogramma samengesteld waardoor jij je optimaal kunt voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Oefen je skills op verschillende gebieden en train in een splinternieuw tenue van adidas!

Zien wij jou tijdens één van onze Feyenoord Soccer Camps? Meld je hier aan!

Laat een antwoord achter