‘Feyenoord in onderhandeling met Ghanese linksbuiten Conteh’

3

Na de komst van Mark Diemers en eerdere onderhandelingen met Bryan Linssen leek het er op dat de nieuwe technisch directeur Frank Arnesen na de coronacrisis aan het afwijken was van de nieuwe transferstrategie, om in te zetten op jonge, minder bekende spelers, met potentie op doorverkoop. Maar in de zoektocht naar een nieuwe linksbuiten is Feyenoord wel uitgekomen bij een speler die past in dat profiel.

Feyenoord is ver in de onderhandelingen met de Ghanese vleugelaanvaller Christian Conteh. De 20-jarige speler, geboren en opgegegroeid in Duitsland, staat onder contract bij St. Pauli in de Tweede Bundesliga. De linksbuiten meldt zich met zijn management nog deze week in Rotterdam voor een vervolggesprek, daarna kan zijn komst eventueel snel geregeld zijn.

3 Comments
  1. Pascal Hoogland zegt

    Johan Veerman we raken aan een 2e helicopter

  2. Fabien Stolk zegt

    Hoop dat ie komt

  3. Johan Veerman zegt

    Gaat goed zo al is deze voor o23

Laat een antwoord achter