Feyenoord City maakt nieuwe beelden openbaar

10

De planontwikkeling voor het nieuwe stadion binnen Feyenoord City gaat ook tijdens de corona crisis gestaag door. Op 1 juni is het Definitief Ontwerp voor het nieuwe stadion conform planning opgeleverd aan BVO en stadion. Zij zullen hier later deze zomer op reageren. In de afgelopen weken werd al de omgevingsvergunning voor het nieuwe stadion aangevraagd.

Onder meer het Quality-team Feyenoord City kijkt hiernaar. Het ‘Q-team’ beoordeelt in opdracht van burgemeester en wethouders aanvragen over de gebiedsontwikkeling Feyenoord City. Basis daarvoor zijn de Welstandsnota Rotterdam en Masterplan Feyenoord City. Vanmiddag (19 juni 2020) neemt architect David Gianotten (OMA) het ‘Q’-team in een openbare vergadering mee in de laatste stappen in het ontwerpproces van het nieuwe stadion. Hij zal daarin een aantal nieuwe beelden laten zien. Wij geven u hieronder alvast een voorproefje.

10 Comments
 1. Ron Schippers zegt

  1,5 meter stadion? Nooit meer rendabel. Dus prullenbak in.

 2. Frank Beijn zegt
 3. Lies Schouten zegt

  niet mooi

 4. Kevin Bal zegt

  Grapje zeker, lijkt de arena wel. Walgelijk

 5. Dennis Van Kampen zegt

  3d ?

 6. William Elkerbout zegt

  En dat terwijl er in de bestuurskamer van de bvo grote ruzie is omtrent dit onderwerp flink ruzie!
  Alleen niemand van het bestuur zegt iets!
  Niemand durf te zeggen dat het niet haalbaar is!
  Onhaalbaar!

 7. Nico Mos zegt

  S U P E R !!!!!!!!!!!!!

 8. Klaas Lubbers zegt

  Maandag beginnen met bouwen.

 9. Angel Voogd zegt

  De 3 groot investeerders
  uit Amerika willen toch voor Renovatie vd Kuip gaan ????

 10. Pieter De Jong zegt

  Zucht

Laat een antwoord achter