FC ‘s Gravenzande strikt twee talenten

0

FC ’s-Gravenzande heeft de selectie uitgebreid met een tweetal jonge spelers. Van DHC komt over doelman Stefan Gravesteijn en van de jeugdopleiding van ADO Den Haag keert Bram Sommeling terug naar het Juliana sportpark.

Stefan Gravesteijn (19) heeft zijn opleiding genoten in de jeugdopleiding van RKDEO. Op zijn dertiende werd hij gescout door Sparta. Hij heeft daar tot en met O16 deel uitgemaakt van de jeugdopleiding en keerde daarna terug naar RKDEO om vervolgens aan te sluiten als jeugdkeeper in de zondagselectie senioren van DHC. Daar heeft hij zijn debuut gemaakt in oefen- en bekerwedstrijden. Gravesteijn heeft ambitie en was op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil graag bij FC ’s-Gravenzande voor zijn kansen gaan.

Blessure

Ook nieuw, maar terug op het oude nest is Bram Sommeling. Hij maakte vorig seizoen de overstap van de jeugdopleiding van FC ’s-Gravenzande naar de JO19 van ADO Den Haag. Hij kreeg echter te maken met een vervelende blessure, waardoor aan zijn verblijf op De Aftrap al na één seizoen een einde komt.

Ondanks dat hij niet verder mag bij de Haagse BVO, heeft hij toch genoten van zijn periode bij ADO Den Haag en heeft hij veel geleerd en enkele mooie wedstrijden gespeeld. Sommeling, een centrale verdediger, heeft het overgrote deel bij FC ’s-Gravenzande in de jeugdopleiding gespeeld. Als speler van JO19-1 maakt hij al zijn debuut in het eerste elftal en wil daar komend seizoen graag een vervolg aangeven.

Overzicht

Naast Gravesteijn en Sommeling waren al de volgende nieuwelingen bij FC ’s-Gravenzande voor komend seizoen bekend: Bas de Brabander (sc Monster), Erwin Nuytinck (Smitshoek, Excelsior Rotterdam) en Daan van Unen (Jong Sparta).

Laat een antwoord achter