FC Perkouw ondergaat metamorfose

0

In niets zal FC Perkouw komend seizoen aan het voetbalelftal van afgelopen jaar doen denken. Dat team bungelde zielloos onderaan de derde klasse en was roemloos gedegradeerd als de corona-maatregelen niet voor ‘redding’ hadden gezorgd.

Nieuwe trainer Marc van der Zee gaat in augustus met een selectie aan de slag, die is versterkt met liefst acht nieuwe spelers: stuk voor stuk voetballers die het team sterker maken.

“Onder hen diverse jongens met een Perkouw-verleden”, legt de van vv Lekkerkerk overgekomen coach uit. “Eelco van Viersen, Wouter Bonke, Ruben de Vries, Kevin Gutink, Gianni Wijting, Julian van Lith, Stef de Goede en mijn collega-trainer Maarten Adriaanse zijn nu teruggekeerd om met elkaar en hun overwegend jongere medespelers aan de slag te gaan.”

Lees verder bij Regio-Voetbal.nl.

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter