Excelsior’20 (za) zet ruime en sterke selectie neer

1

Excelsior’20 zal vanaf aankomend seizoen naast de zondagafdeling ook met een prestatief zaterdagelftal ten tonele verschijnen. Jaco Verhoev zal op Thurlede de nieuwe trainer worden van het team dat uit zal komen in de 4de klasse. Marvin Janssen zal optreden als assistent.

Dat de heren niet stil hebben gezeten blijkt uit het feit dat er een groot aantal spelers geloofd in de ambitieuze plannen van de Thurledebewoners. O.a Davy Roozen, Mitchell Schrauwers en Quinten van Deventer stapte over van de zondagafdeling.

OVERSCHRIJVINGEN EXCELSIOR’20 (ZA)

  • Komen: Davy Roozen, Mitchell Schrauwers, Quinten van Deventer (Exc’20 zo), Jurlie Verdoold, Wessel Blijdorp, Sven Zoetmulder (Exc’20 lager) , Dalton Dabo, Samuel Rocha, Jovanny Lima Alem, Declan Gomes(Exc’20 JO19-1), Ruwendly Jones (VVKS za), Joey Korver (VVKS zo), Jeffrey Rorijs, Bruno dos Santos Lima, Chu de Jesus, Thiago Lima Oliveira, Desmond de Jong, Kawh Salmanzadeh, Ayoub Bouazzaoui, Francisco Oliveira de Albuquerque (SVV), Rachid Larossi, Gilson Mendes Varela, Nico de Jager, Nathan de Jager, Dion Engelbracht, Roy Griep, Andy Griep, (HBSS), Yoeri Olivier (DVO’32), Valence Heymans (Legmeervogels), Mike Mookhoek (Zwaluwen), Jeremy Verhoev (Abbenbroek), Roy Zuidgeest (PPSC), Kevin van Doorn (Hermes DVS), Vincent Koppenhagen (Victoria’04), Elgyn Vriendwijk (Neptunus/Schiebroek), Brenden Woelbai (Rotterdam United), Boris Lassooij (FC Zoetermeer), Dyandro Naarden (XerxesDZB), Shavien Prade (GVVV), Erduan Buzoli (AGE-GGK).
  • Gaan: niemand

OVERSCHRIJVINGEN

1 reactie
  1. Guy Duijm zegt

    Lekker bezig Marvin Janssen

Laat een antwoord achter