DVO’32: ‘Vier nieuwe spelers, veel eigen jeugd’

0

DVO’32 ziet komend seizoen negen nieuwe spelers in haar selectie terug. De zaterdag derdeklasser ziet enkele ervaren spelers stoppen. Zowel Frank Boer, Ruud Durinck als Walter Zomervrucht keren niet meer terug in de selectie.

Vanuit de jeugd komen Furkan Awchi, Mert Mese, Wassim el Moussaoui, Yousri el Abdellaoui en Yigit Ozyurek door. Van buitenaf komen Jeanno Lima, Joey Gomes en Tim van der Hoeven (vv Zwaluwen) en Orlando Nicolaas (was gestopt, CVV Zwervers).

OVERSCHRIJVINGEN DVO’32

  • Komen: Furkan Awchi, Mert Mese, Wassim el Moussaoui, Yousri el Abdellaoui en Yigit Ozyurek (eigen jeugd, JO19), Jeanno Lima, Joey Gomes en Tim van der Hoeven (vv Zwaluwen) en Orlando Nicolaas (CVV Zwervers)
  • Gaan: Frank Boer, Ruud Durinck, Walter Zomervrucht (stoppen), Ali Cetin (Cion), Jaro Foppen (BVV Barendrecht O23), Jochem van der Hoff (Victoria’04).

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter