Divisies en hoofdklassen starten pas in september

0

De gewijzigde speelkalender voor de mannen in de tweede en derde divisie en hoofdklasse is bekend. Het seizoen start op 29/30 augustus met de 1e kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Het weekend erna, 5/6 september, start de competitie.

In overleg met de CVTD is tevens besloten voor de tweede en derde divisie een aantal midweekse inhaalmomenten in het najaar vast te leggen voor eventueel afgelaste wedstrijden: 25 – 27 oktober (tijdens 1E ronde TOTO KNVB Beker), 17 – 19 november, 8 – 10 december.

Na overleg met het COH is besloten om in de hoofdklasse het oorspronkelijke inhaalmoment van 14/15 november te gebruiken als normale speelronde. De winterstop voor deze clubs in de tweede en derde divisie is van 13 december t/m 8 januari. Voor de hoofdklasse loopt het kerstreces van 20 december t/m 15 januari. De laatste speelrondes zijn 22/24 mei. Daarna volgt de nacompetitie. Bij de vrouwen topklasse t/m eerste klasse zijn de speeldata ongewijzigd gebleven.

Klik hier voor de nieuwe speeldagenkalender.

Laat een antwoord achter