Birmingham City hoeft niet langs te komen bij Danny Buijs: ‘Blijf bij FC Groningen’ (video)

1

Danny Buijs zal ook volgend seizoen trainer zijn van FC Groningen. “En dat staat los van de terugkeer van Arjan Robben”, zei de Alblasserdammer en Oud-Feyenoorder zondag voor de camera van FOX Sports.

Buijs was in beeld om trainer te worden van Birmingham City, maar is niet officieel benaderd. De Engelse club kan zich die moeite ook besparen.

“Ik heb hier twee of drie maanden geleden bewust mijn contract verlengd. Ik ben FC Groningen dankbaar voor de kans die ik heb gehad en voor de steun in de periode dat we van Teletekst af vielen. Daarom wil ik loyaliteit tonen door door te gaan. Ik zie veel perspectief bij FC Groningen om me als trainer verder te ontwikkelen.”

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1277248494118621184

1 reactie
  1. Sandjai Ganpat zegt

    Omdat zeker Robben komt

Laat een antwoord achter