Anciaux Kuamba naar IJ.V.V. de Zwervers

2

Komend seizoen heeft IJ.V.V. de Zwervers zich versterkt met een ervaren aanvaller. In zijn jeugd is Anciaux begonnen bij V.V. Schipluiden. Daarna heeft hij bij een aantal mooie clubs zijn jeugdperiode doorgebracht, zoals Vitesse Delft, Westlandia en Feyenoord.

Bij deze laatste club kreeg hij helaas last van een knieblessure, die hem een tijdje aan de kant heeft gehouden. Toen Anciaux het weer ging oppakken bij de senioren, heeft hij bij een aantal clubs uit de regio gespeeld: vv Rhoon en DRL. Vorig seizoen is er al gesproken met hem, maar toen had hij zijn woord al gegeven aan FC IJsselmonde. Nu mag de Zwervers Anciaux dan verwelkomen bij de club, waar hij in de selectie gaat spelen. Zijn ambitie is uiteraard de trainer laten zien wat hij kan, om zo in het eerste team te komen. Hij wil graag zijn ervaring doorgeven aan de jongere spelers en die zijn er bij IJ.V.V. genoeg.

OVERSCHRIJVINGEN

2 Comments
  1. Cor Buijs zegt

    Succes Anciaux

  2. Henk van Ipenburg zegt

    Succes vriend!

Laat een antwoord achter