Abbenbroek hengelt tiental binnen

0

Abbenbroek mikt komend seizoen op een beduidend hogere plaats dan het afgelopen seizoen. De zaterdag vierdeklasser haalt uit de regio ervaring en kwaliteit weg en mikt daardoor op een hoge positie in de vierde klasse.

Liefst tien spelers komen volgend jaar naar Abbenbroek. Een viertal zal de zaterdag vierdeklasser verlaten.

Abbenbroek

  • Komen: Nigel de Waard (Hellevoetsluis), Zakaria Cheick (Botlek), Steven Lans (Hekelingen), Ivana Mantala (Rockanje), Niels Molendijk (Rhoon), Muhammed Baydar (FC Vlotbrug), Oussama Nahru (FC Vlotbrug), Thomas Melching (FC Vlotbrug), Joey Salij (FC Vlotbrug), Rhafotsy Gadoy (FC Vlotbrug).
  • Gaan: Gino Harreman (Simonshaven), Remy Verweij (Simonshaven), Casey van Os (SVV), Jeremy Verhoev (Excelsior’20).

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter