15 nieuwe spelers voor COAL

2

Na het vroegtijdig eindigen van de competitie neemt COAL aan het eind van het seizoen afscheid van de hoofdtrainer Pieter Schuitemaker. COAL maakte vorig seizoen promotie naar de tweede klasse onder leiding van Pieter Schuitemaker mee en eindigde dit seizoen op de 12e plaats na het verplicht stoppen in maart. COAL speelt komend seizoen weer in de tweede klasse onder de nieuwe hoofdtrainer Ali Rziki welke overkomt van de zondag derdeklasser HWD.

COAL zal tevens een groot aantal nieuwe spelers verwelkomen welke de concurrentie zullen aangaan met de huidige selectie welke grotendeels intact zal blijven. Aanvoerder Adnan Alisic plakt er nog een seizoen aan vast en de grootste deel van selectie blijft behouden voor COAL. Uit het tweede team zal een deel van de spelers de overstap maken naar het vriendenteam COAL 5.

Technische Staf

 • Hoofdtrainer: Ali Rziki
 • Assistent: Abdulah Gorer
 • Assistent: Oussama Bekkaoui
 • Keeperstrainers: Marcel Hartmans en Lorenzo Ahmadkhan
 • Verzorger: Juan Fortes

Overschrijvingen COAL

Komen: Lotfi El Amri (XerxesDZB-zo), Nima Tabrizi (NEC ama), Rob Molly (HWD-zo), Youssef Tarrahi (HWD-zo), Brahim Akachar (HWD-zo), Juari Fonseca Alves (HWD-zo), Raafat Hafez (HWD-zo), Cengizhan Topal (CWO), Yanik van Broekhoven (Blijdorp), Jeremy Lynch (HWD-zo), Hanin Azaroiali (HWD-zo), Brian Terbeek (HWD-zo), Mohamed Bozhar (HWD-zo), Hamid El Hammouchi (HWD-zo), Nourdin Akachar (HWD-zo).

Gaan: Murat Kilic (CVV Zwervers), Ener Nikocevic (onbekend)

2 Comments
 1. Menzo Macandrew zegt

  O jee zielig

 2. Menzo Macandrew zegt

  Ik zocht allang naar een kat ik wil er een

Laat een antwoord achter