Zuidland via Trainingskampen.nl naar Portugal

0

Ondanks dat we nog in onzekerheid leven, er nog niet gevoetbald wordt, heeft de selectie van vv Zuidland toch via Trainingskampen.nl een trainingskamp vastgelegd in Portugal.

Als alles goed verloopt dan zullen er ruim 45 man van 8 tot en met 11 januari afreizen naar Albufeira. “Onze teammanager Arie Molendijk doet dit al jaren In overleg met Robin Hoezen van Trainingskampen.nl naar volle tevredenheid regelen. De spelers kwamen weer met het idee om weer eens naar een Zuid Europees land af te reizen. Dit hoef je tegen Arie maar een keer te zeggen en dan gaat hij er direct mee aan de slag. Doordat we al wisten dat we in de selectie weinig mutaties zouden krijgen, heeft Arie het idee geopperd om al vanaf februari maandelijks per speler een klein bedrag te betalen, zodat dit vóór iedereen te overzien is. Sinds vorig seizoen heeft Arie bij het organiseren van het trainingskamp ondersteuning van Norbert Loomans, de teammanager van het 2e elftal. Twee betere managers voor deze teams kun je niet hebben”, zo spreekt Jaap van Sintmaartensdijk vol lof over dit tweetal.

“Natuurlijk is de situatie hoe het eruit komt te zien nog onduidelijk, maar je moet een keuze maken. Nu zijn de prijzen nog te overzien, maar hoe ziet dat er over een paar maanden uit. Daarnaast zijn we voor de kosten van een trainingskamp niet afhankelijk van sponsoren. Een klein gedeelte komt uit de club en daarnaast betalen de jongens een groot gedeelte zelf. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, ontplooien zij zelf activiteiten. Daaraan zie je de homogeniteit tussen alle spelers. Dat is iets om als club trots op te zijn”, aldus Jaap van Sintmaartensdijk.

Wilt u ook informatie over een trainingskamp? Mail dan naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Laat een antwoord achter