Zinkwegse Boys versterkt zich en heeft staf rond

0

Zinkwegse Boys is, net als vele andere clubs, druk bezig om de selectie voor volgend seizoen rond te krijgen. Rik Bakker (20) speelde voorheen bij SHO A1 en heeft aangegeven volgend seizoen zich als keeper aan de Beijerse Polder te verbinden. Hij heeft de hele jeugd doorlopen bij SHO. Daarnaast lopen er verschillende gesprekken voor extra versterkingen binnen de selectie voor komend seizoen.

Zoals al eerder bekend gemaakt zal Nasser Abdallah volgend seizoen trainer zijn van Meeuwenplaat en neemt Peter van Dam zijn stokje over. Peter was afgelopen seizoen al assistent-trainer en zal volgend seizoen hoofdtrainer zijn met naast zich Henk Reedijk die ook afgelopen jaar als assistent heeft gefungeerd.

Daarnaast is de volledige technische staf voor seizoen 2020-2021 rond. Als keeperstrainer is aangesloten oud-doelman Edwin Sinterniklaas en Roberto de Koster en Nick Bestebreur zullen samen de rol van teamleider op zich nemen. Leo van Hamburg vormt als verzorger weer het bekende gezicht in samenwerking met Ype Swart als fysiotherapeut. Sjaak Bestebreur zal ook aankomend seizoen de vlag in de hand hebben.

Laat een antwoord achter