Zeven nieuwe spelers voor Overmaas

1

Achter de schermen is er hard gewerkt door de technische staf van Overmaas want zeven spelers maken in het seizoen 2020-2021 deel uit van de zaterdagselectie. Kevin Muanza en Dylan Delgado Morais komen over van buurman FC IJsselmonde (za). Overmaas is hier blij mee, want beide spelers brengen een hoop ervaring met zich mee, en dat is iets waar trainer David van Dam naar opzoek is voor zijn ‘jonge’ selectie die grotendeels intact blijft.

Shurman Goeloe en Ergin Usta keren terug op het oude nest. Beide spelers zijn opgegroeid in de jeugdopleiding en selectie van Overmaas en na een jaar Swift Boys spelen zij in het nieuwe seizoen weer op Sportcomplex Olympia. Verder komen de talentvolle keepers Luciano Timal en Glenn Adriaanse over van TransvaliaZW en maken Denzel Gefferie (Slikkerveer) en Mads Anders Nielsen (IJVV de Zwervers) ook de overstap naar Overmaas, dat volgend jaar zijn 100-jarig bestaan viert.

Naast de spelersgroep zal ook de technische staf versterkt worden met keeperstrainer Kevin Goudriaan die overkomt van TransvaliaZW.

1 reactie
  1. Michel Van T Hof zegt

    Beentjes dicht Dylan Delgado Morais ! Succes man

Laat een antwoord achter