VOB hengelt Carlo Leenhouts binnen

1

De 29-jarige Carlo Leenhouts speelt volgend seizoen in het groen-wit van VOB. Hij komt over van buurman Zestienhoven. De multi-functionele voetballer die op meerdere positie inzetbaar is heeft er nu al zin. Leenhouts komt te voetballen in een redelijk nieuw team met nieuwe aanwinsten gecombineerd met spelers die al langere tijd bij VOB voetballen. Hij zegt zelf het volgende over zijn overstap:

“Ik heb een leuke tijd achter de rug bij Zestienhoven. Het is nu het moment om met vrienden en bekenden te gaan voetballen. Waarbij ik verwacht dat VOB gaat strijden om de bovenste plaatsen. Er is een goede mix aan voetballers aanwezig. Mijn keuze heeft ook te maken met vrienden die al even bij VOB voetballen maar ook die nieuw erbij komen waar ik op jonge leeftijd op het pleintje mee voetbalde. Ik heb er zin in!”

VOB heeft al redelijk wat nieuwe aanwinsten weten te verwelkomen. Voorzitter Vincent Sparreboom zegt daarover nog niet klaar te zijn en de selectie nog te willen versterken. Mensen in en rondom de club zijn hiermee bezig. Het begint weer te leven dat zie je aan alles.

1 reactie
  1. Ron van Neck zegt

    Overgewerkt Peter Ketting 🙂

Laat een antwoord achter