Vijf versterkingen voor RCSV Zestienhoven; Selectie nieuwe seizoen rond

1

RSCV Zestienhoven heeft de selectie voor het seizoen 2020/2021 rond. Na het eerder al vastleggen en aanvullen van de technische staf is nu ook op het gebied van de spelersselectie alles afgerond. De wens van de club en bestuur om in te zetten op doorstroming van de jeugd is met het doorkomen van tien talentvolle spelers uit de J019-1 zeer goed gelukt.

Daarnaast heeft de club ingezet op jongens met een Zestienhoven verleden om de jacht naar promotie te openen. Zo keren voormalig aanvoerder Mitchel van Wageningen (Neptunus-Schiebroek), Mike Frehe (SC Feyenoord) en Rik Verweij (Sportlust ‘46) terug naar de club. Verder komen ook Zezito Baptiste de Pina (VV Zwaluwen) en Robin Qasem (TOGB) als nieuwelingen de selectie versterken.

“We gaan een gooi doen naar de bovenste plaatsen. Ik heb er zin in om met deze jonge frisse groep aan de slag te gaan”, aldus trainer John van Leeuwen die begin juni al een paar weken aan de slag zal gaan met zijn nieuwe groep. Hij zal hierbij ondersteund worden door Hakan Bahadir die het 2e voor zijn rekening zal nemen en Peter van der Helm die nog een jaar aan de slag gaat met de keepers. Tevens is er met Rob de Jong een nieuwe ervaren verzorger aangetrokken en Sten van Dorp zal gaan fungeren als vlaggenist.

Naast de komst van de bovengenoemde vertrekken er ook een paar spelers. Zo vertrekken doelman Jasper Geense, Mitchel Kamper en Nick de Vlaming (Soccer Boys),Carlo Leenhouts (VOB) en stoppen Daniel Bijl (lager elftal) en Patrick Andrade met selectievoetbal. Daarnaast werd er ook afscheid genomen van enkele andere selectiespelers. Wij wensen deze jongens namens de club veel succes met hun nieuwe uitdagingen.

1 reactie
  1. Ed van der Mooren zegt

    Rob de Jong veel plezier bij je mooie nieuwe club.

Laat een antwoord achter