Vierpolders heeft technische staf rond

0

Vierpolders heeft in de afgelopen week met succes de gesprekken kunnen afronden in verband met de invulling van de nieuwe trainers voor het 2e elftal aan de Coosenhoek. Voor het komende seizoen gaan Martin Betz en Marc de Munnik Vierpolders 2 begeleiden.

Betz, een bekende voor velen binnen de Brielse voetbalclubs, is in het verleden onder andere actief geweest als trainer bij vv Brielle, SC Voorne en Vierpolders. De Munnik, minstens zo gekend in deze regio, speelde in de jeugd van WCR en SC Voorne. Daarna ook werkzaam als trainer bij SC Voorne en vv Brielle en is nu ook nog actief als keeper van Zwartewaal 2. V.V. Vierpolders is verheugd met de komst van beiden heren en kijkt uit naar een mooie samenwerking voor aankomend seizoen.

In de afgelopen twee seizoenen was Jacob Hokke actief als trainer voor Vierpolders 2. Gedwongen door de corona-crisis en daarmee het voortijdig stilleggen van de competitie heeft hij dit niet af kunnen maken. Vierpolders bedankt Hokke voor zijn onvermoeibare inzet voor de vereniging en het tweede elftal in het bijzonder.

Rond de technische Staf Vierpolders 1 is er ook mooi nieuws te melden. De beide leiders van Vierpolders 1, Arno Moret en Richard Haasnoot, hebben aangegeven het komende seizoen door te gaan onder Hans de Heer. Daarnaast hebben ook verzorger Mario Reinders, hersteltrainer Bert Jonkers en keepertrainer Pieter Dijkstra allen weer hun groen licht gegeven voor nog een seizoen aan de Coosenhoek.

Laat een antwoord achter