Vier aanwinsten voor OACN Boys

0

OACN Boys heeft de selectie voor het aankomende seizoen 2020/2021 weten te versterken. De topklasser uit Spijkenisse heeft de volgende 4 namen aan de selectie toegevoegd.

Mounir Boukari is een tijdje gestopt geweest met zaalvoetbal maar gaat het vanaf dit seizoen weer oppakken bij OACN. Deze ervaren aanvaller heeft in het verleden bij verschillende 1e divisie clubs gevoetbald waaronder DZS, Malabata en klein Arsenal.

De talentvolle Imad el Maach komt over van eredivisionist TPP/Feyenoord Futsal en kan uit de voeten op de zijkanten. Zouhair Yaakoubi komt over van de kampioen van de 1e divisie: BE’79. De buitenspeler kwam in het verleden ook uit voor FCK den Hommel dat op dit moment uitkomt in de Eredivisie zaal. Als laatste voegt OACN El Houcine Hammach toe aan de selectie. Deze ervaren verdediger komt over van de kampioen van de eredivisie Hovocubo en kwam in een ver verleden ook al eens uit voor OACN Boys.

Voor OACN Boys is het momenteel afwachten in welke competitie het ingedeeld gaat worden. De ploeg uit Spijkenisse stond vorig jaar bovenaan in de Topklasse. Maar vanwege het Corona virus is de competitie vervroegd gestopt. 1e divisie is echter aangevraagd door OACN Boys. OACN Boys is nog in afwachting van het oordeel van de KNVB.

Laat een antwoord achter