Verbouwing opstallen Antibarbari van start

2

De coronacrisis leek roet in het eten te gooien voor wat betreft de grote verbouwing die bij Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari deze zomer zou plaatsvinden, maar niets is minder waar. Ondanks dat er enige aanpassingen zijn geweest in de plannen zal er toch – op aangepaste wijze – verbouwd worden bij de club op het Toepad.

Naast de werkers die zorgen voor de vervanging van het kunstgras op één van de velden, lopen er nog meer werkmannen over het complex van Antibarbari. Voorzitter Rick Bron vertelt: ‘De verbouwing en herinrichting van het pand staan al geruime tijd op de planning, maar toen de coronacrisis uitbrak, leek het erop dat er ook dit jaar niks kon gebeuren. Gelukkig hebben wij met de werkgroep en alle betrokken instanties de koppen (virtueel) bij elkaar kunnen steken en alsnog – weliswaar met enkele aanpassingen en onder andere voorwaarden – deze week de verbouwing kunnen laten aanvangen.’

Naast Rick spreken wij ook nog André van der Lek, die onderdeel uitmaakt van de werkgroep voor deze verbouwing: ‘Ik ben heel blij dat er deze week alsnog kon worden begonnen met de verbouwing. Het is natuurlijk even passen en meten wat betreft de onderlinge afstanden, maar de jongens zijn hard bezig. Ik probeer daarnaast zelf zo veel mogelijk aanwezig te zijn om het bestuur te ondersteunen en ook het hele proces in goede banen te leiden. Wel op de juiste afstand natuurlijk, haha!’

De sportkantines mogen vanaf 1 juli weer open, Antibarbari zal hier nog iets langer op moeten wachten. De verbouwing zal uiterlijk medio juli worden afgerond.

2 Comments
  1. Ronald Tempel zegt

    Remko Van de Watering jou oude club toch?

  2. Cor Kortlever zegt

    Eerlijk is eerlijk dat werd wel tijd

Laat een antwoord achter