SV Charlois (zo) verwelkomt vijftal

0

sv Charlois (zo) heeft volgend jaar de beschikking over Delano Ignatia. De sterke verdediger, die eerder uitkwam voor Spartaan’20 en CWO, komt over van SSS Klaaswaal. Ook Juanito Hofman zal terugkeren in de selectie van Joop Warner en Aad Broekhuizen. De controleur kende het afgelopen seizoen veel blessureleed, maar staat vol goede moed voor een rentree. “Door het vertrek van een aantal spelers was het zaak daarop te anticiperen en met deze aanvullingen proberen we hierop in te spelen, aldus trainer Aad Broekhuizen.”

Vanuit de jeugdopleiding zullen Micheal Lieveld en Joshua Leuteria doorstromen. Voor beide een mooie stap om zich verder te ontwikkelen en kennis te maken met het seniorenvoetbal. Ook Shaldymar Martina zal volgend jaar te bewonderen zijn bij sv Charlois. De 20-jarige Martina, die zijn gehele jeugdopleiding bij CVV-Mercurius/ sv Charlois heeft genoten, maakte in het seizoen 2016-2017 al zijn debuut en was met zijn snelheid en lengte direct trefzeker.

“We hopen binnen afzienbare tijd nog een aantal spelers toe te voegen aan de selectie, zodat we ook volgend jaar de strijd weer aan kunnen gaan”, besluit Broekhuizen.

Laat een antwoord achter