Summerville per direct weg bij ADO Den Haag

3

Crysencio Summerville (foto) speelde dit seizoen op huurbasis bij ADO Den Haag. De Rotterdamse club, waar volgend seizoen Hagenaar Dick Advocaat weer de trainer is, haalt hem nu terug naar De Kuip, evenals Wout Burger (Excelsior) en Bart Nieuwkoop (Willem II).

Crysencio Summerville kwam dit seizoen in 21 duels in actie voor ADO Den Haag. Deels onder leiding van Fons Groenendijk en na de winterstop bij Alan Pardew. Hij scoorde daarin twee treffers. RTV Rijnmond meldt zijn terugkeer naar Rotterdam, al heeft ADO Den Haag dat nog niet bevestigd.

Wout Burger stapte in januari over van Feyenoord naar Excelsior. Dat had ook te maken met de komst van Besiktas-huurling Oguzhan Özyakup. Burger kwam zeven wedstrijden uit voor Excelsior. Bart Nieuwkoop speelde dit seizoen twintig wedstrijden bij Willem II, maar traint deze week al weer mee bij Feyenoord.

3 Comments
  1. John Flux zegt

    Kan aardig ballen

  2. Ron Verbeek zegt

    Leuke voetballer maar probleem kind

  3. Alexander Buis zegt

    Lekker click bait

Laat een antwoord achter