Sparta (AV) met zeven nieuwelingen op jacht naar eerherstel

2

De amateurs van Sparta gaan met zeven versterkingen op jacht naar de titel in de zaterdag tweede klasse. De Rotterdammers waren in de zaterdag tweede klasse D op weg naar de titel maar zagen de coronacrisis roet in het eten gooien.

Door het puntengemiddelde lijkt Sparta ook naast promotie te grijpen indien er plekken op een hoger niveau moeten worden ingevuld (lees meer). Met de komst van Lucas van Oeveren (ASWH), Jordi de Zwart (sc Feyenoord), Achraf El Hajouti (IFC), Moises Navarro (vv Zwaluwen), Gabriel Belchior (vv Zwaluwen), Jonathan Linger (SVS) en Max Teeuwen (CVV Zwervers) hoopt de ploeg komend jaar wel promotie te bewerkstelligen.

Tegenover de komst van het zevental ziet trainer Robert Verbeek ook zeven spelers vertrekken: Gino Verbeek (IFC), Robin Benningshof (IFC), Yannick Jansen (IFC), Steve Kot (HBSS), Silvio van Gelderen (SVS), Delano Westerink (DFS) en Hamdi Yonus (onbekend).

2 Comments
  1. Robin Bonemeijer zegt

    Max Teeuwen succes maat!!

  2. Joran van Opstal zegt

    Jonathan Linger

Laat een antwoord achter