Selectie TOGB (za) rond

0

Na twee seizoenen prestatief voetbal op de zaterdag, neemt de succesvolle oefenmeester Raymond Kraaijbeek (foto) komend seizoen het roer over van Paul van Oosten. De groep van Kraaijbeek zal bestaan uit vijfentwintig spelers, die allen bij TOGB zijn opgeleid.

Vanuit de jeugdopleiding sluiten bij de zaterdagselectie van TOGB aan Julian Meijer en Thijs Modderkolk. Naast de twee nieuwelingen vanuit de jeugd ziet Raymond Kraaijbeek vanuit de zondagselectie Vince Luijken en Shaqiel Mohamadhoesein overstappen. Ook Emircan Bagcan, hij was een jaar gestopt, pakt op de zaterdag het selectievoetbal weer op.

Vertrekkers

Bij de zaterdagselectie zijn volgend seizoen Thijs Raaben, Victor Spanjaart, Steven Treurniet, Tim van Woudenberg en Sam Oosterveer niet meer inzetbaar. Treurniet en Oosterveer vervulden de afgelopen seizoenen ook een rol in de staf van het team.

Laat een antwoord achter