SC Botlek organiseert een laatste groet aan overleden ere-voorzitter Ben Herbers

0

Het bestuur van SC Botlek organiseert een laatste groet aan onze ere-voorzitter Bernardus Hendrikus Herbers (Ben) die afgelopen zaterdag onverwachts is overleden. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn (lid of geen lid) is vrijdag 8 mei a.s. van harte welkom op het terrein van SC Botlek op Sportpark De Brug, Veertig Morgenweg 2 te Spijkenisse.

U kunt vanaf 13:20 uur tot uiterlijk 13:50 uur op de club arriveren. Op aangeven van begeleiders krijgt u een plaats in de erehaag aangewezen welke gevormd wordt rondom én op het hoofdveld. Om ca. 14:00 uur zal Ben met zijn zonen Mark en Fred arriveren, via de erehaag zal Ben met de rouwauto naar de middenstip van het hoofdveld geleid worden. Daar zullen wij allen op teken van ex-voorzitter Willem Heijdacker 1 minuut stilte houden, Ben herdenken en hem de laatste groet brengen.

Na de laatste groet zal Ben in besloten kring naar zijn laatste rustplaats gebracht worden. Namens de club zullen Paul van Noort en Willem Heijdacker op uitnodiging van Mark en Fred daarbij aanwezig zijn. Willem Heijdacker brengt namens de club het afscheidswoord aan Ben.

De kantine blijft gesloten, toiletten zullen bereikbaar zijn. De Gemeente Nissewaard heeft het bestuur hiervoor toestemming gegeven, dat betekent dat een ieder zich aan het Coronaprotocol dient te houden: 1,5 meter afstand van elkaar is de maat.

Om inzicht te krijgen hoeveel mensen er zullen komen en daardoor de organisatie goed te kunnen leiden, verzoeken wij u zich aan te melden bij Willem Heijdacker via e-mail, WhatsApp óf telefonisch:

E-mailadres: w.heijdacker@gmail.com
Telefoonnummer/WhatsApp: 0622556807

Laat een antwoord achter