RVVH heeft selectie rond met komst Nijgh, Ajarai en Da Veiga

0

RVVH heeft zijn selectie voor komend seizoen rond. De nieuwe hoofdtrainer Kevin Vink mag elf nieuwe spelers begroeten. Waar eerder al bekend was dat Romain van Bruggen en Mike van Dongen (beiden Rijsoord), Remco Buist en Leon Steketee (beiden Heinenoord), Johnny van Vugt (Heerjansdam), Kristijan Nikolic, (Excelsior Maassluis), Sanzio Dieterich en Philip Dragon (beiden SC Feyenoord) de ploeg uit Ridderkerk zullen versterken zijn daar ook Leroy Nijgh en Mohamed Ajarai (beiden Zwaluwen) en Patrick Lopes Martins da Veiga (Sportlust’46) bijgekomen.

Gino Boers, Ismail Celen, Jesse Eggers, Tim Elkhuizen, Shamir de Jesus, Brandon Könemann, Ibrahim el Koubai, Papito Merencia, Jordi Mosmans, Jessie Proost, Christiaan Sprangemeijer, Gino Stolk, Huib van Barneveldt en keeper Joris Blaak blijven RVVH trouw.

Kevin Vink wordt komend seizoen geassisteerd door Yurtcan Kayis en Dino Rodriques de Pina.

Laat een antwoord achter