Robbin Snijders (NSVV) naar ZBVH

0

Robbin Snijders heeft tot de C’tjes (JO15) bij ZBVH gevoetbald en is daarna naar NSVV gegaan. Na alle hoogste jeugdelftallen daar doorlopen te hebben, was de inmiddels 19-jarige Robbin het afgelopen seizoen onderdeel van de herenselectie van NSVV.

Hoewel hij het daar altijd naar zijn zin heeft gehad, was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Wat betreft het verloop van zijn voetbalcarrière heeft Robbin niet een specifiek doel voor ogen. Voor het komende seizoen ziet hij er vooral naar uit om weer met veel bekende jongens uit Zuid-Beijerland – waar hij nog altijd woont – te gaan voetballen. Zijn streven daarbij is om een mooi seizoen neer te zetten met eventueel promotie of een kampioenschap. Robbin is centrale verdediger en speelt bij voorkeur “verdedigend met een beetje aanvallend” voetbal. Hoofdtrainer René Milot is blij met de terugkeer van wederom een speler die in de jeugd van ZBVH heeft gespeeld.

Het bestuur is tevens blij Robbin te kunnen verwelkomen. Het doet haar goed te zien dat jongens die in de jeugd elders ervaring opgedaan hebben toch altijd verbonden zijn gebleven zijn met de vereniging en later weer terugkeren. Zij hoopt dat Robbin eenzelfde ontwikkeling doormaakt en bijdrage kan leveren als de andere jongens die de afgelopen jaren teruggekeerd zijn bij ZBVH.

Laat een antwoord achter