Rob Jansen: ‘Tezamen inspanning leveren redding bedrijfstak betaald voetbal’

1

Donderdag vond er met de KNVB in Zeist een bijeenkomst plaats waarbij aanwezig waren vertegenwoordigers van de spelersvakbonden VVCS en ProProf en de belangenverenigingen Coaches Betaald Voetbal (CBV), Federatie van Betaald voetbal Organisaties (FBO), Eredivisie CV (ECV) en Coöperatie Eerste Divisie (CED).

Duidelijk is dat naast spelers, trainers en bestuurders, ook de makelaars hun bijdrage gaan leveren. Hagenaar Rob Jansen (foto) bevestigde dat voor de microfoon van FOX Sports: ,,Om de spelers te steunen in datgene wat ze in gaan leveren in het betaald voetbal. Het gaat erom dat we allen tezamen een enorme inspanning aan het leveren zijn voor de redding van de bedrijfstak betaald voetbal.”

1 reactie
  1. Ruud Seegers zegt

    Terug naar normale salarissen, nog zo’n corona periode en er is geen voetbalclub meer over

Laat een antwoord achter