Rene Noort tekent bij Drechtstreek

1

Alblasserdammer René Noort wordt komend seizoen trainer van Drechtstreek 2.

Noort tekende aanvankelijk bij als hoofdtrainer van het Schiedamse Hermes DVS. Begin april kwam het toch tot een ‘breuk’: “Mijn privésituatie legt een dermate druk op mijn tijd dat ik mij niet voor 110% kan inzetten en aangezien ik dat wel vraag van mijn spelers heb ik deze lastige keus moeten maken. Uiteraard voor de spelers, club en staf een onverwachte en lastige situatie en een raar eind door de hele situatie.”

René Noort, die eerder hoofdtrainer was van het Rotterdamse VOB, gaat nu dus wel aan de slag in Papendrecht, waar hij Marco Verloop opvolgt. Verloop wordt de assistent van de nieuwe hoofdtrainer van Drechtstreek, Paul Koster.

1 reactie
  1. Ramon Orgers zegt

    Gefeliciteerd trainer!

Laat een antwoord achter