Promotie lonkt voor Poortugaal; Ook Nieuwenhoorn, CION en LMO dichterbij promotie

7

De derde divisies bestaan komend seizoen uit 18 clubs. Dat heeft het bestuur amateurvoetbal besloten. Het bestuur amateurvoetbal heeft dat na een verzoek van de CVTD laten weten. Doordat de derde divisie met hoofdklassers zal worden opgevuld lonkt ook promotie voor sv Poortugaal.

Poortugaal is in de ranglijst op basis van het gemiddeld aantal punten per wedstrijd de nummer 1. Daardoor heeft het als eerste recht op promotie naar de hoofdklasse. Omdat er in de zaterdag hoofdklasse waarschijnlijk twee plaatsen moeten worden opgevuld om tot 16 ploegen te komen lijkt de promotie aanstaande. Omdat DFS een aanvraag heeft ingediend om naar de vierde klasse te degraderen zal Noordseschut de twee plek innemen.

Eerste Klasse (za)

 1. Poortugaal (2,59)
 2. DFS (2,56 geen aanvraag)
 3. Noordseschut (2,24)
 4. Scherpenzeel (2,12, gelijk doelsaldo, meer goals voor)
 5. Kloetinge (2,12)

Nieuwenhoorn, CION en LMO

Indien de degradatie van DFS wordt toegekend is dat ook positief voor Nieuwenhoorn, Valken’68, CION en LMO. Die ploegen zullen dan ook mogelijk promoveren. Nieuwenhoorn is tweede op de ranglijst van de tweedeklassers maar komt uit in het district Zuid 1. Indien Valken’68 als derde tweedeklasser promoveert mogen ook CION en LMO zich opmaken voor promotie. Of dat daadwerkelijk gebeurd wordt voor 1 juni bekend.

7 Comments
 1. Erwin van der Goes zegt

  Richard Nieuwdorp kaluh kolerelijer…dit dus de reden dat jeugd niet zo gewenst is…

 2. Jack Punselie zegt

  Joey van der Velden

 3. Bruninho Gonçalves Soares zegt

  Rodney van Dam

 4. John Otterspeer zegt

  Thom Dirven Nathaniel Larabi

 5. Remon Van der Star zegt

  Dick Meerman

 6. Bert Spits zegt

  En OHVV

 7. Niels van Pamelen zegt

  Lorenzo Theeuwen

Laat een antwoord achter