Poortugaal definitief hoofdklasser

7

Poortugaal zal komend seizoen de stap naar de zaterdag hoofdklasse maken. Omdat de KNVB de derde divisie naar 18 ploegen besloot te vergroten moesten er in diverse klassen plekken opgevuld. Omdat Poortugaal over alle koplopers van de eersteklassen als hoogste op de ranglijst eindigde, mag het zich opmaken voor promotie.

Poortugaal zal daardoor komend seizoen in de zaterdag hoofdklasse uit gaan komen. Daar speelt het onder meer regioderby’s tegen Rijsoord, SC Feyenoord, Smitshoek en Spijkenisse. De definitieve indeling wordt eind juni bekend gemaakt.

7 Comments
 1. Rene Comen zegt

  Ed van Doorn

 2. Wim van Bovene zegt

  Gefeliciteerd. terechte promotie.

 3. Caner Yalamoglu zegt

  Jordi Dekker gefeliciteerd bro

 4. Ragip Özrak zegt

  Casper Gerritse

 5. Jan van den Enden zegt

  Gefeliciteerd terecht

 6. Arie Pol zegt

  Terechte promotie Klasse apart afg seizoen

 7. lydam zegt

  Lekker Casper komen we elkaar weer tegen.gr lydia

Laat een antwoord achter