Overschrijvingen Landelijk

2

Op 15 juni om 23:59 sluit de overschrijving voor amateurclubs. Onderstaand de overschrijvingen voor de landelijke competities.

Heeft u een overschrijving of mist u een speler of club? Mail dan naar info@voetbalrotterdam.nl

OVERSCHRIJVINGEN

Tweede Divisie

ASWH

 • Komen: Willem Breuk (FC Dordrecht), Jay Brand (RVVH), Joost van Eck (Barendrecht), Daan van der Harst (FC Dordrecht), Jarreau Manuhuwa (Goes), Thomas Marijnissen (Halsteren), Elias Meijer (Halsteren), Daniel Wissel (Goes).
 • Gaan: David Almeida (IFC), Kenny Anderson (Achilles Veen), Lars Bosscha (Capelle), Tijs te Duits (VOC), Josimar Lima (DEltasport), Abderrahim Loukili (DVS’33), Lucas van Oeveren (Sparta AV), Menno Vooges (Rijsoord), Ismail Yildirim (onbekend).

Excelsior Maassluis

 • Komen: Lovette Felicia (RKAVV), Kenny Lipman (Jong Sparta), Kaylan Muis (Jong Sparta), Gabri Urbanus (TOGB).
 • Gaan: Kilian Berkhout (SC Feyenoord), Manasse Labid (Zwaluwen), Kristijan Nikolic (RVVH), Mo Taibi (Zwaluwen), Jamilio Valies (Zwaluwen).

Derde Divisie

Barendrecht

 • Komen: Bart Deprez (Smitshoek), Qrushinco Rosina (Poortugaal), Jeffrey Verkerk (FC Rijnvogels). 
 • Gaan: Nassim Amaarouk (Onbekend), Bram de Bruin (Rijnsbugse Boys), Delano a Cohen (Nieuwenhoorn), Bas Mourits (TOGB).

Hoofdklasse (za)

Capelle

 • Komen: Erik Fortes (Zwaluwen), Marlon Slabbekoorn (Zwaluwen), Lars Bosscha (ASWH), Angelo Ravenburg (Nootdorp), Nelson Konings (Excelsior JO19), Bram van Eijk (SteDoCo).
 • Gaan: Michael de Leeuw (Zwaluwen), Jerry Scholman (stopt)

FC ‘s Gravenzande

 • Komen: Bas de Brabander (Monster), Stefan Gravesteijn (DHC), Erwin Nuytink (Smitshoek), Daan van Unen (Jong Sparta).
 • Gaan: Danny Koning (onbekend)

Feyenoord, SC

 • Komen: Kilian Berkhout (Excelsior M.), Jordi van Leeuwen (was gestopt), Rowendly Martijn (Scheveningen), Fanuel Waandels (Noordwijk), Marc van Splunter (Zwaluwen).
 • Gaan: Sanzio Dieterich (RVVH), Philip Dragon (RVVH), Jordi de Zwart (Sparta), Rick van der Burg (KVV Losser), Maily Lopez (Rijsoord), Gianni Straal (Rijsoord), Davy Mierop (Hellevoetsluis), Luke Human (Heerjansdam), Marvin Nootenboom (Pernis) en Tim Schoonheijm (stopt).

Jodan Boys

 • Komen: Stefan den Horder (ARC), Vlatko Lazic (DHSC), Dealey Smulders (Gouda), Ian Hendriks (Dilettant).
 • Gaan: Leroy Brank (Olympia), Jorn van Lunteren (Hercules), Ilyas Oulad Ali (Heinenoord), Rik Stalenburg (stopt), Stefan van der Meer (stopt).

Poortugaal

 • Komen:  Floris de Bok (Barendrecht), Juthlen Castillo (Groote Lindt), Desire Simson (Zwaluwen), Mevin Kingsale (Vitesse Delft), Qjell Krolis (beiden Barendrecht), Casper Gerritse (Rijsoord), Stevie Soares (Spijkenisse).
 • Gaan: Qrushinco Rosina (Barendrecht), Julien Gret (Poortugaal), Jeffrey Schenk (VOB), Sean Verburg (Smitshoek), Bas de Koning (WCR), Dave van Driel (stopt).   

Rijsoord

 • Komen: Claudio Barros (Heerjansdam), Gazar Garmedjan (RVVH), Danny Haasdijk (RVVH), Maily Lopez (SC Feyenoord), Romano Naimut (NSVV), Guillermo Pinas (SC Feyenoord), Gainni Straal (SC Feyenoord), Ronan van der Tak (SC Feyenoord), Menno Vooges (ASWH), Chistian van Wijngen (Nieuwenhoorn).
 • Gaan: Romain van Bruggen (RVVH), Nelson Costa de Brito (Nieuwenhoorn), Mike van Dongen (RVVH), Casper Gerritse (Poortugaal), Marcello Gomes Veiga (CWO), Berry de Groot (CION), Stephan Ooms (Pelikaan), Ragip Ozrak (Nieuwenhoorn), Jimmy van der Vaart (CWO), Desley de Wolf (CION).

Spijkenisse

 • Komen: Julien Gret (Poortugaal), Xander Buitenhek (NEC Nijmegen), Noah Harms (BVCB), Andrew Cosster (Spartaan ’20), Duane Tjen-A-Kwoei (Flevo Boys)
 • Gaan: Felino Jardim (onbekend), Sander Barragan (Zwaluwen), Lonny Mendes Fernandes (Zwaluwen), – Rephendry Amsterdam (Brielle), Adam El Fazazi (Brielle), Noa Smulders (ASWH), Stevie Soares (Poortugaal)

Smitshoek

 • Komen: Yassine Belghar (Sliedrecht), Jordey van Dam (Heinenoord), Guyon Fernandez (FC Lienden), Sean Verburg (sv Poortugaal, terug na 1 jaar), Gilberto da Silva (Oranje Wit), Thijs Oomsen (CION), Mathijs Tabbers (CION), Quintin Rustveld (Spijkenisse), Arthur Proost (Alexandria’66), Brandon Nooitmeer (Nieuwenhoorn), T-J Bins (Hellevoetsluis).

 • Gaan: Rutger vd Kleij (stopt), Alex Rekondie (niet bekend), Bart Deprez (Barendrecht), Stefano Gonsalves (Zwaluwen), Oscar Roos (Heerjansdam), Nick Meijboom (Amerika), Erwin Nuytink (FC ‘s Gravenzande), Ryan van Dijk (stopt).

Zwaluwen

 • Komen: Mauro Kloppert (Leonidas), Yasin Mazlum (Westlandia), Sem van Prooijen (TOGB), Sander Barragan (Spijkenisse), Lonny Mendes Fernandes (Spijkenisse), Mo Taibi (Excelsior Maassluis), Michaelde Leeuw (Capelle), Manasse Labid (Excelsior M.), Jamilio Valies (Excelsior M.), Etson Galong (Excelsior’20), Stefano Goncalves (Smitshoek), Jazzy Adams (Brielle), Darnell Hall (Sparta BVO).
 • Gaan: Eric Fortes (Capelle), Marlon Slabbekoorn (Capelle), Marciano Bruma (Zwarte Pijl), Michael Poeljes (stopt), Marc van Splunter (stopt), Desie Simson (Poortugaal), Richie Basoski (LYRA), Mario Nijgh (LYRA), Alex Deetman (Heinenoord), Mo Ajarai (RVVH), Leroy Nijgh (RVVH), Mosies Navarra (Sparta AV), Joey Gomes (DVO’32), Tim van der Hoeven (DVO’32), Wembley Reyes (XerxesDZB), Leroy Goedhoop (CWO).

Hoofdklasse (zo)

IFC

 • Komen: Dylan Vyent (sv Charlois), Lorenzo van Trijp (sv Charlois), Gilliomar Leona (sv Charlois), Nyron Mathilda (sv Charlois), Mahmut Sonmez (RVVH), Jasper Harmans (Nieuw Lekkerland), David Almeida (ASWH), Mike Langerak (Oranje Wit), Giovanni Cairo (Zwarte Pijl).
 • Gaan: Achraf el Hajouti (Sparta AV), Yordi Godijn (Spartaan’20), Everon Pisas (Unitas), Stephne Emelina (EBOH), Amir Mahmoudian (VVGZ), Davey van Pelt (Dubbeldam), Joey Grootenboer (HBSS), Marco Bouwman (onbekend), Mitchell Ott (Nootdorp), Angelmo Vyeny (onbekend).

Leonidas

 • Komen: Jurgen Gijzen (Halsteren), Yani Bouras (Scheveningen), Shibi Rojer (TAC’90), Rafhyson Henriquez (FC IJsselmonde), Cross Goeloe (BVCB), Desmond Asare (Kismet), Reilly Bakboord (Excelsior M.) en Gylany Rodrigues Alves (Sparta BVO), Deniz Sahin (HBS).
 • Gaan: Marruchen Zimmerman (Oranje Wit), Assad El Harti (RBC), Soufian Charaoui (RBC), Mauro Kloppert (Zwaluwen), Ibrahim El Morabit (Heinenoord), Eren Yildizturan (FC IJsselmonde) en Oussama Yekhlef (HWD).

TOGB

 • Komen: Bas Mourits (Barendrecht), Jim Havenaar (XerxesDZB), Wouter Vermeer (Excelsior Maassluis), Guus Steerneman, Max leFevre, Ryan Pronk, Kjell Scheers en Vince Kohl (allen jeugd)
 • Gaan: Vince Luyken, Shaqiel Mohamadhoesein (TOGB za), Xavi Vriesde (Stopt), Gabri Urbanus (Excelsior M.), Martin La Cruz (VOB)

VOC

 • Komen: Wessel Verhaar (Hillegersberg), Joe Thomas (Antibarbari), Mats Mangelmans (Antibarbari), Tijs te Duits (ASWH), Daan Geldermans (Bloemendaal), Bas van der Storm (Sterrenwijk), Teun van der Donk (Sparta 019), Yilmaz Erdogan (Smitshoek), Joost van der Loo (SBV Excelsior), Quinten Lacrum, Niels vd Bos.
 • Gaan: Michiel Broeders (Jos Watergraafsmeer), Ruud Steijvers (Lager elftal), Pieter Beereboom (Lager elftal)

Heeft u een overschrijving of mist u een speler of club? Mail dan naar info@voetbalrotterdam.nl

OVERSCHRIJVINGEN

2 Comments
 1. lydam zegt

  Donovan Lioe Anjie – RVVH

  Chantley Job – FC.Dordrecht.

 2. lydam zegt

  Donovan Lioe Anjie – RVVH NAAR RIJSOORD
  Chantley Job – FC.Dordrecht. NAAR RIJSOORD

Laat een antwoord achter