Overschrijvingen Eerste Klasse (za)

0

Op 15 juni om 23:59 sluit de overschrijving voor amateurclubs. Onderstaand de overschrijvingen voor de eerste klasse (za).

Heeft u een overschrijving of mist u een speler of club? Mail dan naar info@voetbalrotterdam.nl

OVERSCHRIJVINGEN

Eerste Klasse (za)

Brielle

 • Komen: Rephendry Amsterdam (Spijkenisse), Jordy Braber (Vlotbrug), Adam el Fazazi (Spijkenisse), Guylain Gillet (Excelsior Maassluis), Dimitri Poortvliet (Excelsior Maassluis)

 • Gaan: Jazzy Adams (Zwaluwen), Niels Bekker (OVV), Tom den Boer (Nieuwenhoorn), Julian de Geus (DVV’09), Elwin Spoel (onbekend), Martijn Rollof (Vierpolders), Richard Zebregs (Hellevoetsluis), Robin Bos (OVV), Michael Mettrop (Stellendam).

BVCB

 • Komen: Mike Hollenberg (Nootdorp), Coen Barg (Hillegersberg), Timber Borst (Groeneweg).
 • Gaan: Noah Harms (Spijkenisse), Kevin Breedijk (Hillegersberg), Thomas Fernandes (FC IJsselmonde), Errol Vleggert (CVV Reeuwijk), Hassan Abdi, Amin Chettou (beiden HOV/DJSCR), Ugur Altintas (Barendrecht), Marciano Berkhout (SV Charlois).

Heerjansdam

 • Komen: Luke Homan (SC Feyenoord), Dennis Baan (Barendrecht), Antonio Ilic (SC Feyenoord), Railey Martijn (SC Feyenoord), Thomas Oomsen (FC Binnenmaas), Jarno Visser (SC Feyenoord), Soufiane Erriani (SC Feyenoord), Jaco van Bodegom (Barendrecht), Oscar Roos (Smitshoek), Cas Hagman (Pelikaan).
 • Gaan: Claudio Barros (Rijsoord), Paul Scheurwater (VVGZ), Nedely Fortes (Vitesse Delft), Sander Schreuder (stopt), Sven Scholte (stopt), Youri van Noort (FC Binnenmaas), John van Vugt (RVVH).

Heinenoord

 • Komen: MArco Kruithof (‘s Gravendeel), Jelle van der Starre (‘s Gravendeel), Ibrahim el Morabit (Leonidas), Lee Quincy Cheuk a Lam (Barendrecht), Alexander Deetman (Zwaluwen), Ilyas Oulad Ali (Jodan Boys), Dyon Vente (SC Feyenoord), Djim Kammerman (VVGZ), Jeremy Hensen (GOZ).
 • Gaan: Sander de Heus (SHO), Eddy de Heus (GOZ), Dillian Heijnen (Lekkerkerk), Leon Steketee (RVVH), Remco Buist (RVVH), Jordey van Dam (Smitshoek), Leshawn Lisse (Nootdorp), Noel Goossens (EBOH), Thomas van Riet (Neptunus-Schiebroek).

Neptunus-Schiebroek

 • Komen: Jessie Oostrum (Capelle), Franck Seyoup (CVV Zwervers), Thomas van Riet (Heinenoord), Karam Bensedjed (Strijen). 
 • Gaan: Leroy van Bueren (Kethel Spaland), Daniel van Delft (stopt).

Nieuwenhoorn

 • Komen: Delano a Cohen (Barendrecht), Mitchell Polet (Brielle), Tom den Boer (Brielle), Savi Merino (Brielle), Mitchell van Gastel (CION), Ferani van Vugt (OVV), Nelson Costa de Brito (Rijsoord), Yannick o’Callagan (OVV), Remon Luksch (RVVH), Youri Bal (Rockanje), Lars Stuijfzand (FC Vlotbrug), Tolad van Estrik (WFB), Nigel de Waard (Abbenbroek).
 • Gaan: Christian van Wijngen (Rijsoord), Wouter Bloofhoofd (OHVV), Brandon Nooitmeer (Smitshoek), Daniel Dijksman (OHVV), Danny Zuur (Zwartewaal).

Nieuw Lekkerland

 • Komen: Sven Schilders (Dilettant), Colin den Otter (Dilettant), Robin Segers (Dilettant), Stefan Zwang (VVGZ), Jesse de Raad (Pelikaan), Ruben de Raad (Pelikaan), Damian Buwalda (Alblasserdam), Wil Kiers (Antibarbari), Felino Jardim (Spijkenisse) en Serginio Van Axel-Dongen (Spijkenisse)
 • Gaan: Jasper Harmans (IFC), Gertjan Stout (stopt), Raymon Slagboom (stopt), Lennert de Vries (stopt), Harold Vrolijk (XerxesDZB), Christiaan de Jong (Streefkerk), Jari Zijderveld (De Alblas), Remco van den Burgh (De Alblas), Terry van der Waal (Papendrecht).

Oranje Wit

 • Komen: Jeroen Muilwijk (Sliedrecht), Anouar Saïd (Roda Boys/Bommelerwaard), Akin Arslan (Unitas), Marnix van Vuuren (Wieldrecht), Sadik Sögüt (Wieldrecht), Marruchen Zimmerman (Leonidas)
 • Gaan: Mike Langerak (IFC), Dennis Sleiffer (Drechtstreek), Dylan Stiegelis (DFC), Jilles de Jager (DFC), Calvin van der Holst ( DFC) Patrick Stoel (Wieldrecht), Emerson Antonia (EBOH), Jimmy Pieper (EBOH), AJ Margarita (Hardinxveld), Cezary van Es (Hardinxveld), Max van Bezooijen (Wieldrecht).

Papendrecht

 • Komen: Jilroy Ruiz (Drechtstreek), Rick Resoort (RVVH), Terry van der Waal (Nieuw-Lekkerland), Cerezo Drenthe (RVVH), Sjors de Vogel (Deltasport), Thomas Keuter (EBOH).
 • Gaan: Roger Dupuis (Drechtstreek), Jerrel van der Zeeuw (VVGZ), Vadsun Vidal de Jesus (Alblasserdam),  Sven van der Net (Sliedrecht), Djordi de Boer (Dubbeldam), Timo Kurpershoek (Dubbeldam), Koen Lighaam (Drechtstreek), Edinho Goodett (stopt), Thomas Muilwijk (stopt).

RVVH.

 • Komen: Mike van Dongen (Rijsoord), Romain van Bruggen (Rijsoord), Leroy Nijgh (Zwaluwen), Mohamed Ajarai  (Zwaluwen), Patrick Lopes Martins da Veiga (Sportlust ‘46), Remco Buist (Heinenoord), Leon Steketee ( Heinenoord), Kristijan Nikolic (Excelsior M), Sanzio Dieterich (SC Feyenoord), Philip Dragon (SC Feyenoord), John van Vugt (Heerjansdam).     
 • Gaan: Thomas van Prooijen (Slikkerveer), Danny Spelde (stopt), Jay Brand (ASWH), Noury Mulder (VVOR), Tonnie Stok (Wieldrecht)

SHO

 • Komen: Sander de Heus (Heinenoord)
 • Gaan: Bob Bison (stopt), Otman Fertoute (Zinkwegse Boys), Lars Stolk (Zinkwegse Boys), Marvin Lems (stopt), Jordy Fakkel (Goudswaardse Boys).

XerxesDZB

 • Komen: Harold Vrolijk (Nieuw Lekkerland), Omar Gomez (Capelle), Soefjan de Koning (Olympia), Raoul Gangadin (RVVH), Wembley Paulino Reyes (Zwaluwen) en Ibo Ozbilek (sv Charlois).
 • Gaan: Jim Havenaar (TOGB), Robin Hofman (IJvv de Zwervers), Jordan Kroon (stopt), Stefan Dams (DCV), Donny van Gelder (Alexandria’66), Agbor Eyongakpa (Zwarte Pijl), Ryan Lugtigheid (Celeritas), Mike Navajas Sanchez (Onbekend), Gabriel Gracia Mendes (Nootdorp), Yusuf Can (Stopt), Boy Stoops (Stopt), Rens Herweijer (stopt).

Heeft u een overschrijving of mist u een speler of club? Mail dan naar info@voetbalrotterdam.nl

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter