Oud-Feyenoorder Kaj Ramsteijn naar Kozakken Boys

0

Kozakken Boys heeft Kaj Ramsteijn aangetrokken. De 30-jarige verdediger komt over van het Noorse Aalesunds FK. Ramsteijn tekent voor één seizoen in Werkendam. ‘Enorm blij dat we hem hebben kunnen vastleggen’, zegt technisch directeur Kees Spaan.

Ramsteijn begon met voetballen in zijn geboorteplaats bij DWO Zoetermeer, waarna hij werd opgenomen in de jeugdopleiding van Feyenoord. Na een succesvolle verhuurperiode bij Excelsior Rotterdam startte Ramsteijn in 2011 de eerste zeven competitieduels in de basiself van Feyenoord, waarna een gescheurde kruisband hem de rest van het seizoen aan de kant hield.

Portugal en Noorwegen

Na nieuwe tijdelijke verblijven bij VVV Venlo en Sparta Rotterdam maakte Ramsteijn in 2014 de overstap naar CS Maritímo. Van duels tegen onder andere Benfica en Sporting CP in de Portugese Primeira Liga koos Ramsteijn een seizoen later voor Almere City.

Laat een antwoord achter