Olympia zoekt trainer-coach voor O23

0

GC&FC Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Hiermee staat Olympia in de top tien van oudste voetbalclubs van Nederland. Met haar 900 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Het eerste elftal van Olympia komt op dit moment uit in de (zondag) 1e klasse van de KNVB West II.

Voor het, als opleidingsteam voor ons eerste fungerend, nieuw te formeren team ‘O23’, dat ‘t komend seizoen zal gaan deelnemen aan de onlangs door de KNVB geïntroduceerde competitie voor Onder 23 teams, welke wedstrijden op de zaterdagen zullen worden gespeeld, is Olympia op zoek naar een TRAINER/COACH. Serieuze kandidaten beschikken over aantoonbare ervaring op niveau en zijn in staat c.q.scheppen er genoegen in om jeugdige spelers verder te ontwikkelen op voetbaltechnisch-, mentaal- en fysiek gebied, waardoor de overgang van het jeugd- naar het seniorenvoetbal soepel(er) verloopt.

Interesse? Stuur uw reactie met uw CV naar: GC&FC Olympia, t.a.v. voetbalzaken, postbus 849, 2800 AV Gouda of mail naar: voetbal-zaken@gcfc-olympia.nl

Laat een antwoord achter