Michel van der Lee nieuwe trainer XerxesDZB (zo)

3

De technische commissie van XerxesDZB (zo) is verheugd met het aantrekken van de 55-jarige Michel van der Lee. De trainer is actief geweest bij WIK, Celeritas, Quik Steps, PSV Hermandad, ADS, HDV, Ter Werve en afgelopen seizoen HBSS als assistent-trainer van Toon Wolters.

De zondag tak van XerxesDZB ondergaat momenteel een grote metamorfose door veel vertrekkende spelers waardoor de jacht op tweede klasse waardige spelers direct is begonnen.

XerxesDZB leek op weg naar de derde klasse maar zal door het voortijdig beëindigen van de competitie komend seizoen wederom tweedeklasser zijn. Twee weken terug maakten Marphe Redjosetiko en oud-prof Daniel Rijaard wegens een gebrek aan perspectief te vertrekken.

3 Comments
  1. Ton de Groot zegt

    Riet Hoek

  2. Gert Mostert zegt

    Wanneer?

  3. Gert Mostert zegt

    Voor de tweede golf?.

Laat een antwoord achter