Marvin van der Pluijm winnaar mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt (VIDEO)

0

Marvin van der Pluijm is de winnaar geworden van de verkiezing van het mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt in de periode van 2006 tot 2020. De aanvaller maakte in 2012 namens BVV Barendrecht tegen HHC Hardenberg een prachtig doelpunt. Deze werd uiteindelijk verkozen tot het mooiste doelpunt.

Van de zestien doelpunten in de voorronde bleven er drie doelpunten over. Samen met Felix Verhaar en Peter Verhoeve werd bepaald wie de winnaar zou worden.  Marvin van der Pluijm kreeg uiteindelijk bijna de helft van de stemmen. Nummer twee werd Felix Verhaar met ongeveer 30% van de stemmen en Peter Verhoeve wist 20% van de stemmen binnen te halen. Na middeling met de stemmen van de trainers bleek dit ook de eindstand.

Laat een antwoord achter