Marvin Lems (SHO) naar ZBVH

0

Na Robbin Snijders keert ook Marvin Lems komend seizoen terug op ZBVH. Marvin heeft tot en met de E’tjes (JO11) op Zuid-Beijerland gevoetbald en is daarna vertrokken naar SHO. Ook hier viel hij op en werd hij via het KNVB-districtsplan gescout voor de D1 (JO13) van Spijkenisse. In de daaropvolgende jaren kwam Marvin steevast uit in de hoogste jeugdelftallen van Spijkenisse en was hij geruime tijd onderdeel van de KNVB West 2 districtelftallen. In die tijd behoorde de jeugdopleiding van Spijkenisse tot de amateurtop van Nederland.

Na één seizoen bij de senioren van Spijkenisse (reserve 1e klasse), keerde Marvin per ingang van het seizoen 2016-2017 terug bij SHO. Na twee seizoenen in het eerste elftal (1e klasse) gespeeld te hebben, kwam hij mede door blessureleed het afgelopen seizoen uit voor SHO 2 (reserve 1e klasse).

Doordat Marvin zich de laatste jaren veelal geplaagd zag door blessures, heeft hij zijn persoonlijke doelen bij moeten stellen en keert hij eerder terug op ZBVH dan hij in eerste instantie misschien had verwacht. Desondanks heeft hij er enorm veel zin in. Zijn voornaamste doel is dan ook om plezier in het spelletje te houden door weer met regelmaat te gaan spelen. Daarnaast hoopt hij bij te kunnen dragen aan de ambities van de club, met een mogelijk kampioenschap in de 4e klasse als ultieme hoofdprijs.

Hoofdtrainer René Milot is zeer content met de terugkeer van Marvin, voor wie hij een belangrijke rol ziet weggelegd. René is ervan overtuigd dat met de terugkeer van zowel Robbin als Marvin de selectie op volle ‘oorlogssterkte’ is om komend seizoen mee te spelen om de prijzen. Het bestuur is tevens blij met de terugkeer van wederom een voormalig jeugdtalent. Zij is positief gestemd over het feit dat Marvin, net als de jongens die hem voor zijn gegaan, altijd een goede band heeft onderhouden met de vereniging en aangeeft zich hier altijd welkom gevoeld te hebben.

Bij ZBVH zal Marvin o.a. herenigd worden met zijn broer, Jasper, en voormalig ploeggenoot bij SHO en Spijkenisse, Robin Konijnendijk.

Laat een antwoord achter