Martin La Cruz gaat toch door en keert terug naar VOB

0

De 26-jarige Martin la Cruz is teruggekomen op zijn besluit om te stoppen met selectievoetbal. Tijdens de verplichte ‘Corona stop’ is Martin erachter gekomen dat hij het voetbal toch teveel gaat missen als hij zou gaan stoppen. Hij zal de overstap maken van het naar de hoofdklasse gepromoveerde TOGB.

Eerder besloot zijn broertje Michael alweer in te stappen bij VOB en begon het toch te kriebelen om door te gaan. Nu daar laatste tijd nog een flink aantal versterkingen bij kwam ziet Martin alle kans om een mooi seizoen met VOB tegemoet te gaan.

De aanvaller hoopt met VOB voor promotie te gaan in het nieuwe seizoen. Trainer Peter Ketting is zeer verheugd met deze versterking. ‘Een echte clubjongen en een fantastische voetballer. Wij gaan veel plezier beleven aan de nieuwe jongens!’

Laat een antwoord achter