Leroy Fer: ‘Je wilt graag weten waar je toekomst ligt’

5

Leroy Fer hoopt snel te weten waar zijn toekomst ligt. De middenvelder keerde aan het begin van het seizoen terug bij Feyenoord en heeft een aflopende contract. Fer, product uit de Feyenoord-opleiding, hoopt dat hij met Feyenoord snel tot een akkoord kan komen.

“We voetballen voorlopig niet, maar je wilt wel graag weten waar je toekomst ligt,”stelt Fer tegenover Trouw. “Je hoort nu al dat we misschien voor langere tijd zonder publiek moeten spelen. Die mooie dingen zal ik missen, want als voetballer speel je voor de fans.”

5 Comments
 1. Mig de Jong zegt

  Gewoon verlengen

 2. Jean-Louis Gordijn zegt

  In de kist.

 3. Henk van Suijlekom zegt

  Gaat toch niet weg?

 4. Rob Buhrs zegt

  Blijf aub

 5. Harm van Dijk zegt

  Bij Feyenoord.

Laat een antwoord achter