Lekkerland-doelman Edward de Groot komt terug op besluit om te stoppen

0

Doelman Edward de Groot is teruggekomen op zijn beslissing om zijn loopbaan te beëindigen. De 35-jarige routinier sluit na de zomer aan bij de Nieuw-Lekkerlandse selectie, die dan onder leiding staat van Bert Buizert.

“Ik heb nu een jaar keihard gewerkt aan mijn herstel. Ik wil het niet op deze manier afsluiten,” vertelt De Groot op de website van vv Nieuw-Lekkerland.

De Lekkerlandse goalie, die al twaalf seizoenen in de hoofdmacht onder de lat stond, scheurde februari 2019 uit bij Oranje Wit een kruisband af. Zijn revalidatie verliep vanaf het begin voorspoedig en hij had zijn zinnen gezet op een waardig afscheid in de loop van dit seizoen, maar de uitbraak van het coronavirus gooide roet in het eten.

Edward de Groot volgt dus de naar IFC-zondag vertrekkende Jesper Harmans op, die in 2019 juist overkwam van Oranje Wit als zijn vervanger.

Laat een antwoord achter