KNVB ziet niks in bekerfinale op Bonaire

5
De bekerfinale op Bonaire spelen. Het lijkt de KNVB niets. FC Utrecht opperde onlangs het idee om de eindstrijd tegen Feyenoord te verplaatsen naar het eiland, maar dat idee lijkt kansloos te zijn. Vooral de reisbeperkingen lijken de KNVB tegen te staan.  “Met het oog op de volksgezondheid adviseert de rijksoverheid momenteel niet naar het buitenland te reizen, tenzij dit strikt noodzakelijk is. Wij hebben het gevoetbald gestopt maar gaan wel met zijn allen in een vliegtuig. Dit is wat tegenstrijdig.”
5 Comments
 1. Dirk Van Dam zegt

  De KNVB wil niets. Het schijnt een VoetbalBond te zijn maar ze doen er alles aan om niet te voetballen.

 2. Claudia Kalishoek zegt

  Hehe eindelijk ze hebben hersens

 3. Roosje Behren zegt

  Vele clubs hebben geld problemen waaron finale in bonaire kost tog geld

 4. Cchrisie Platen zegt

  Nee huh…!

 5. Patrick Geene zegt

  HELEMAAL NIETS IN UTRECHT

Laat een antwoord achter