‘KNVB lobbyt voor oefenwedstrijden in augustus’

0

De KNVB heeft een lobby ingezet om de clubs uit het Betaalde Voetbal weer in augustus een mogelijkheid te geven oefenwedstrijden te spelen. Dat meldt Voetbal International.

De clubs zouden de mogelijkheid moeten krijgen om in augustus oefenwedstrijden te gaan spelen. De KNVB heeft een regiegroep die bekijkt over oefenwedstrijden (eventueel achter gesloten deuren) vergunningsplichtig zijn. Daarnaast lobbyt de KNVB ook al een tijd bij de regering om oefenwedstrijden in augustus mogelijk te maken.

Mogelijk zal de KNVB oefenwedstrijden en toernooien achter gesloten deuren houden en FOX Sports de mogelijkheid geven die live uit te zenden. FOX Sports heeft de resterende gelden van het huidige seizoen overgemaakt maar loopt grote schade op door het missen van live-wedstrijden.

Laat een antwoord achter