HWD (zo) ziet 26 spelers overkomen

7

De zondagselectie van HWD zal komend seizoen een flinke metamorfose ondergaan. Kort nadat Said Zoulali werd aangesteld als hoofdtrainer wist de club uit Overschie ex-profvoetballer Nourdin Boukhari aan zich te binden. Veel spelers van de huidige zondagselectie hebben helaas besloten de club aan het einde van dit seizoen te verlaten.

Om de grote leegloop op te vangen is de technisch coördinator van de zondagafdeling samen met Zoulali in de afgelopen periode druk bezig geweest met het aantrekken van nieuwe spelers. Dit heeft geresulteerd in een aantal verrassende versterkingen. HWD verwelkomt de volgende 26 nieuwe spelers:

Mouad Fissoune (Neptunus-Schiebroek), Bilal Amraoui (SVV), Imad Hazion (Alexandria’66), Said El Haddouti (BZC/Zuiderpark), Ali Tahiroglu (De Egelantierboys), Jaouad Boukhari (DHZ), Ferdi Kul, Hakanmert Cicek (beide DRL), Ouail Berbia (EMS), Issam Abdi (FC Maense), Abdelhalim Oulad Ali Lhadj (Blijdorp), Fouad Lazaar, Khalid el Massoudi, Rogerio Delgado, Allal Aaddouti (allen geen club), Mohamed Agzenay, Benachir Esghir, Youssef El Bahri, Khalid Moumouh, Brahim M’skukuh, Rachid Nassiri, Khalid El Gherbi, Mounir Boukhari, Ismail Aghzanay, Ayoub Lahlimi, Younes Douhdouh (allen HOV/DJSCR).

7 Comments
 1. Soufyan Tarrahi zegt

  Ismail Aghzanay sterk team hè !

 2. Rene van Kordelaar zegt

  Daar word je als vereniging wel blij van….

 3. Jermaine Overtoom zegt

  Hyekhyek

 4. Gerard van Hove zegt

  WTF
  Gesponserd door Marokko of ander land?
  Wauw.

 5. Tijs van Bragt zegt

  Danny Broeders!

 6. Jurre Heldoorn zegt

  Rienk Van de Wetering gezellig clubje daarzo.

 7. Da Cruz Wilson zegt

Laat een antwoord achter