Hernieuwde samenwerking VoetbalRotterdam en Trainingskampen.nl

0

VoetbalRotterdam en Trainingskampen.nl gaan de samenwerking intensiveren. Beide bedrijven werken al jaren samen en gaan nu de samenwerking verder uitbreiden. Er komt een eigen aanspreekpunt (zie mailadres onder) vanuit VoetbalRotterdam voor de regioclubs. Dit betreft trainingskampen voor zowel het binnen- als het buitenland. De clubs zullen door VoetbalRotterdam in het zonnetje worden gezet. De regioclubs die boeken via VoetbalRotterdam en Trainingskampen.nl zullen extra aandacht gaan genereren door nieuwsartikelen voor, tijdens en na het trainingskamp.

‘Ondanks de coronacrisis en de moeilijke tijden die komen blijven wij de clubs ontzorgen,’ stelt Trainingskampen.nl-directeur Tim van Ammelrooy. “Met de nieuwe voorwaarden is het voor clubs nu mogelijk zonder risico een trainingskamp te boeken. Deze annuleringsvoorwaarden houden rekening met alle beperkingen die mogelijk worden opgelegd vanuit het RIVM en de KNVB. En als je met je team komende winterstop een trainingskamp in Zuid-Europa wel beleven is het juist nu gunstig om te boeken, de vliegprijzen zijn nu relatief laag geprijsd en gaan alleen maar toenemen naar mate de tijd vordert en de versoepelingen toenemen. Omdat wij de enige verzorger van trainingskampen zijn die een speciale samenwerking heeft met Transavia, hebben wij exclusieve afspraken. Dat betekent dat als je nu boekt, dit prijstechnisch gunstig is. En mocht de competitie toch anders worden ingedeeld of er zijn overheidsmaatregelen waardoor een trainingskamp niet kan plaatsvinden, dan kan het geboekte trainingskamp kosteloos worden geannuleerd”.

Op VoetbalRotterdam.nl krijgen de clubs die op Trainingskamp gaan veel aandacht. “In binnen- en buitenland hopen wij in de zomer en de komende winter weer enkele reportages te gaan maken,” stelt Michel Feenstra. “Elk jaar zijn de kampen weer heel leuk om te volgen en barst het plezier er bij de clubs vanaf. Ook voor VoetbalRotterdam een mogelijkheid om de clubs extra aandacht te geven en te volgen op wat voor veel selecties een van de mooiste dagen van het seizoen zijn.”

Trainingskampen.nl

Al 16 jaar is Trainingskampen.nl dé specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingskampen, voor o.a. voetbal, atletiek en hockey. Trainingskampen.nl heeft een aanbod van maar liefst 129 locaties over Europa. Alle locaties worden jaarlijks bezocht, zodat alle locaties in zowel binnen- als buitenland aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl blijven voldoen. Door de goede contacten met de locale overheden, hotels en sportcomplexen, heeft Trainingskampen.nl de beste velden en gunstige trainingstijden in exclusief beheer. Ieder trainingskamp biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving.

Doordat Trainingskampen.nl sinds de start in 2004 goede contacten onderhoudt met de verschillende toplocaties in binnen- en buitenland kan uw club op trainingskamp voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Veel gerenommeerde teams hebben al gebruik gemaakt van onze diensten en expertise. Internationale clubs zoals Manchester United, Ajax Amsterdam, Bayer 04 Leverkusen, Galatasaray, Malaga CF, FC Porto, Steaua Boekarest, CSKA Sofia, NAC Breda, Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Lierse SK, AZ Alkmaar, Heracles Almelo en Hapoel Tel Aviv zijn onze klanten. Maar ook in het amateurvoetbal maken vele regioclubs al gebruik van de diensten van Trainingskampen.nl. Grote regioclubs als Excelsior Maassluis, Barendrecht, RVVH,VOC, TOGB en Smitshoek boekten de laatste jaren diverse malen hun trainingskamp. Maar niet alleen de hoogspelende verenigingen reizen af naar het buitenland. Ook DVV’09, Rijnmond Hoogvliet Sport, Overmaas, Steeds Hoger en VFC zochten via Trainingskampen.nl de Zuid-Europese zon op.

VoetbalRotterdam

VoetbalRotterdam bestaat inmiddels bijna dertien jaar. De website bericht over bijna 200 clubs uit de regio Groot Rotterdam. Dagelijks verschijnen er interviews, verslagen, uitslagen en nieuwtjes op www.voetbalrotterdam.nl. De website wordt dagelijks gemiddeld bezocht door zo’n 20.000 mensen die samen 60.000 pagina’s bekijken. Ook organiseert Voetbal Rotterdam al vele jaren de VoetbalRijnmond Cup, waarbij de winnaar al jaren een gratis verzorgd trainingskamp door Trainingskampen.nl aangeboden krijgt.

VoetbalRotterdam en Trainingskampen.nl gaan elkaar nog meer versterken. De komende weken zullen er mooie acties verschijnen op VoetbalRotterdam. Hou hiervoor de website in de gaten. Wilt u ook op kamp of heeft u vragen over een kamp stuur dan een email naar Trainingskampen@VoetbalRotterdam.nl of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Laat een antwoord achter