GHVV’13 heeft met vijftal versterkingen selectie rond

0

Ondanks dat niet meer gevoetbald wordt als gevolg van het corona-virus is de GHVV’13 de afgelopen periode druk bezig geweest met de selectie voor het nieuwe seizoen. GHVV’13 is dan verheugd te kunnen melden dat die selectie vrijwel in tact blijft.

Alleen Jelle van der Graaf en Ruben Speelpenning hebben besloten GHVV’13 te verlaten en zullen dus komend seizoen niet op het nieuwe complex te bewonderen zijn. Echter, tegenover dit vertrek staat de komst van Frenk van Gelderen, Andy Kruik (Hellevoetsluis), Brendon Jansen, Jonathan Fransisca (Prinsenland) en Ferry van der Spuij (Zwartewaal). Daarnaast zal een groot aantal spelers van de O-19 de overstap naar de senioren maken en de B-selectie gaan vormen.

Van daaruit zullen de talenten tijdens de voorbereiding de kans krijgen om een plekje te bemachtigden in de A-selectie. Met de komst van ervaren spelers hoopt GHVV’13 de stap naar een meer stabiele derdeklasser te kunnen maken, zonder daarbij overigens de talentvolle jeugdspelers uit het oog te verliezen.

Laat een antwoord achter